Fudbalska reprezentacija Holandije pobedila je večeras na svom terenu Francusku sa 2:0 u Ligi nacija.

Holandija je povela golom Žoržinja Vajnalduma u 44. minutu, a konačan rezultat postavio je Memfis Depaj u 95. minutu iz penala.

Francuska je prva na tabeli Grupe jedan A divizije Lige nacija sa sedam bodova, dok Holandija na drugom mestu ima bod manje. Poslednja je Nemačka sa samo jednim bodom i ispala je u Ligu B.

Povezana vest:  Njeguš napustio Spartak

Fudbaleri Slovačke su sa ubedljivih 4:1 slavili protiv Ukrajine na svom terenu, u meču Grupe jedan B Lige nacija, i napravili su dobar korak ka opstanku u toj diviziji.

Ukrajina, koja je ranije obezbedila plasman u viši rang, prva je na tabeli sa devet bodova, dok je Slovačka druga sa tri boda, koliko ima i poslednje plasirana Češka.

Povezana vest:  Murinjo: Možda se vratim u Englesku pre očekivanog

Selekcija Danske je u gostima bila bolja od Velsa sa 2:1 i plasirala se u Ligu A.

Danska je prva na tabeli Grupe četiri B Lige nacija sa sedam bodova, dok Vels ima bod manje. Selekcija Irske je poslednja sa jednim bodom.

Dva meča odigrana su i u C diviziji i oba su završena remijem 1:1. Bodove su podelili Kipar i Bugarska, odnosno Slovenija i Norveška.

Povezana vest:  Konte: Morinjo mora da gleda u Junajted, a ne u Čelsi

U Ligi D, fudbaleri Jermenije su bili ubedljivi protiv Gibraltara sa 6:2, dok je Makedonija u gostima pobedila Lihtenštajn sa 2:0.