Fudbaler reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je danas da je njegova ekipa propustila nekoliko prilika u utakmici protiv Crne Gore u Ligi nacija, ali da je ipak ostvaren dobar rezultat.

„Dobro smo igrali u prvom poluvremenu, ali u drugom smo bili loši. Uspeli smo da izdržimo poslednjih deset minuta i osvojimo lepa tri boda. Mislim da smo mogli da damo još neki gol u prvom delu igre. Oni su rizikovali i dali gol u nastavku, imali su još neke šanse, ali na kraju se dobro završilo po nas“, rekao je Mitrović novinarima posle meča.

Povezana vest:  Rigorozne policijske mere zbog meča Zvezda - Galatasaraj

Selekcija Srbije pobedila je Crnu Goru sa 2:1 na stadionu „Rajko Mitić“ u petom kolu Grupe C Lige nacija, a priliku da rezultat bude ubedljiviji propustio je Mitrović koji je promašio jedanaesterac.

„Nisam planirao da onako šutiram, hteo sam da šutiram u suprotnu stranu, ali video sam kako se bacio, pa sam promenio odluku. Nisam hteo ovako, ne znam šta mi se desilo, čim sam šutnuo znao sam da neće ući, ali neću više ovo pokušavati“, kazao je Mitrović.

Povezana vest:  Nova povreda Vensana Kompanija

U sledećem kolu fudbaleri Srbije igraće protiv Litvanije u utorak na stadionu Partizana od 20.45 časova.

„Treba ići na još jednu pobedu, igramo kod kuće, pred našim navijačima i logično je da se nadamo pobedi“, rekao je Mitrović.

Golman srpske reprezentacije Predrag Rajković rekao je da on i njegovi saigrači ne smeju da dozvoljavaju padove u igri, ali i da je srećan zbog nove pobede.

Povezana vest:  Brazilac Tešeira pred optužbom za korupciju

„Pali smo u drugom delu igre, povukli smo se. Nismo smeli to da dozvolimo, moramo da budemo koncentrisani tokom čitave utakmice, a ne samo u prvom poluvremenu, ali ni oni nisu stvorili neke velike šanse. Bilo nam je jako važno da dobijemo ovu utakmicu, igramo protiv Litvanije već u utorak i imamo veliku šansu da budemo prvi u grupi“, kazao je Rajković.