Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je večeras da su on i njegovi saigrači nadmašili očekivanja svih u Ligi šampiona, kao i da su zaslužili bolji rezultat protiv Pari Sen Žermena.

„Nadmašili smo očekivanja naših navijača i svih ljudi iz sveta fudbala, igrali smo u najtežoj grupi, uzeti četiri boda u ovoj grupi nije mala stvar“, rekao je Degenek za televiziju Arena sport.

Pari Sen Žermen pobedio je Zvezdu sa 4:1 u šestom kolu Lige šampiona na stadionu „Rajko Mitić“, a Degenek je istakao da smatra da su sudije štitile igrače francuskog tima.

Povezana vest:  Kazna zbog isticanja nacističke zastave

„Pre prvog gola bio je faul, ali dobro, sudije očigledno štite velike ekipe. I drugi gol smo primili iz tranzicije, ali mislim da smo morali da iskoristimo period posle našeg gola i atmosferu na stadionu… Mislim da smo zaslužili više od ovoga i da ovaj četvrti gol nije trebalo da se desi“, kazao je Degenek i dodao da ga je najviše oduševio Anhel Di Marija.

„Di Marija me je najviše impresionirao. To je igrač o kojem se mnogo ne priča, ali to je igrač koji ne gubi lopte, kreativan je i jako dobro se kreće. (Kilijan) Mbape je jako brz, a Nejmar je Nejmar… Teško je igrati protiv svih njih jer ih vrlo često štite, ne smeš da im pridješ blizu, odmah im sviraju faul“, kazao je Degenek.

Povezana vest:  Milito: Odlazim, ali Inter zauvek ostaje u mom srcu

Strelac jedinog gola za crveno-bele, Marko Gobeljić, rekao je da su njegovi saigrači ušli sa previše poštovanja u ovu utakmicu, ali i da su uspeli da pokažu da su ozbiljna ekipa.

„Atmosfera je bila fenomenalna, kao i na svakoj utakmici, hvala publici za ovaj spektakl. Ušli smo u utakmicu slično kao u Parizu, sa previše respekta i to nas je koštalo, ali šef nam je na poluvremenu rekao da se opustimo i da igramo fudbal. Brzo smo postigli taj pogodak i pokazali da smo ozbiljna ekipa… Da smo i prvo poluvreme odigrali kao prvo, mislim da bi rezultat bio drugačiji“, rekao je Gobeljić.

Povezana vest:  Kristijano Ronaldo: Atletiko je dobar, ali moramo po pobedu