felix-magath_schalkeMagat smišlja kaznu za Šalkeove fudbalere

 

Trener Šalkeove ekipe Feliks Magat ima mnogo razloga za nezadovoljstvo nakon što mu je ekipa podbacila na gostovanju kod Kajzerslauterna.

Aktuelni viceprvak nemačke Bundeslige poražen je s čak 5-0.

-Izuzetno sam razočaran i u potpunosti mi je nejasno kako ekipa koja je pre samo nekoliko dana odigrala sjajnu utakmicu u Ligi šampiona sada može da pokaže u potpunosti suprotno lice. Osim toga, Manuel Nojer, Kristof Metcelder i Džeferson Farfan jedini su igrači kod kojih sam osetio da ne žele poraz. Moramo se izviniti navijačima koji su nas pratili na gostovanju. Prevalili su dug put, bodrili nas 90 minuta i na kraju ostali razočarani. Ovakvo što ne sme nam se više nikada dogoditi  – kazao je Magat, a potom svojim igračima odaslao poruku:

Povezana vest:  Milinković: Pobeda nam donosi preko potreban mir

-Zbog ovakvog rezultata, igrači će snositi posledice. Nisam se još dosetio koje, ali za to ima vremena.

Šalkeu je ovaj poraz prvi nakon pet uzastopnih utakmica među kojima se ističu 3-0 pobeda protiv Liona u LŠ, kao i 4-0 protiv Verdera u prošlome kolu. Ipak, sastav iz Gelzenkirhena i dalje je na mršavih 13 bodova iz četrnaest odigranih utakmica u Bundesligi što će ga, moguće je, kada završe sve utakmice kola možda i smestiti u zonu ispadanja iz lige.

Povezana vest:  Silva još pet godina u Mančester sitiju