aleksandar_stanojevic_par_sahStanojević: Zadovoljan sam jesenjom titulom

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević posle još jedne pobede, na konferenciji, je izjavio da je zadovoljan što su crno beli osvojili titulu jesenjeg šampiona u Superligi Srbije Partizan je ranije danas pobedio na svom terenu Metalac sa 5:0 u 14. kolu domaćeg šampionata.

-Naravno, ostalo je da se odigra još jedno, 15. kolo. Neću sad da pričam o meču sa Slobodom, da li ćemo ga igrati za vikend ili na proleće, ali se bez obzira na to gotovo sa nemogućim graniči da naš najbliži pratilac u poslednjem jesenjem kolu pobedi sa 15 golova razlike. U ovom trenutku osećam veliko zadovoljstvo, jer smo učesnici Lige šampiona, pobedili smo najvećeg rivala na njegovom terenu i jesenji smo prvaci – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Lalatović: Ulazimo u ključni deo sezone, neće biti lako

Prvi strateg ekipe iz Humske 1 je nastavio izlaganje:

-Ponovo smo bili efikasni, i to me raduje. Svi smo navijali da Brašanac postigne gol, jer je zaslužio to svojim odnosom prema obavezama. Što se tiče Kizita, svašta sam mu rekao na poluvremenu. Zbog situacija gde igrač svojom neodgovornošću direktno utiče da rival dođe do stopostotne šanse za gol lete glave. Srećom, Stojković je fantastično reagovao. Da li me je Kizito razumeo? Mislim da jeste jer je u nastavku meča namestio gol.

Povezana vest:  Benitez dva puta odbio madridski Real

Stefan Babović je odlično odigrao još jednu utakmicu.

-Najvažnije je da je Partizan pobedio. Teško je igrati posle utakmice u Ligi šampiona, gde se mnogo potrošimo – poručio je Babović.