branimir_babarogic_fud_fssBabarogić sazvao sednicu zbog meča Partizan-Sloboda

 

Predsednik Zajednice fudbalskih klubova Super lige Branimir Babarogić zakazao je za sutra vanrednu sednicu Izvršnog odbora, na kojoj treba da se raspravlja o odluci komesara za takmičenje Branislava Delića da Sloboda i Partizan u narednom kolu šampionata Srbije zamene domaćinstvo.

Delić je na osnovu propisa o takmičenju odlučio da prihvati zahtev Slobode da u narednom kolu ne dočeka Partizan u Lučanima, već da gostuje u Beogradu.

Povezana vest:  Robinjo: Zadovoljan sam, golovi će doći

Toj odluci usprotivila se Crvena zvezda, koja smatra da se time narušava regularnost takmičenja, pa je Babarogić, inače član rukovodstva Crvena zvezde, odlučio da sazove sednicu Izvršnog odbora da bi se predstavnici svih klubova izjasnili o tom problemu.

Delić je danas sa zadovoljstvom konstatovao da je u poslednjem kolu prvenstva Srbije postignut rekordan broj golova na našim terenaima. Strelci su bili veoma raspoloženi, pa su na osam prvoligaških mečeva postigli 27 pogodaka.

Povezana vest:  Runi odbio da pregovara o novom ugovoru

Crvena zvezda je od komesara za takmičenje zatražila da se njena utakmica narednog kola protiv Vojvodine ne igra u nedelju, kao je predviđeno kalendarom, nego dan ranije. Da li ce doći do promene znaće se posle razgovora sa predstavnicima Vojvodine, koji treba da se saglase sa promenom ternima.