aleksandar_krstic_kzn_2010_1POLUFINALE KUPA – DERBI VEČITIH

Kristić: Prvo Vojvodina zatim polufinale

 

Crvena zvezda će u polufinalu Kupa Srbije igrati protiv večitog rivala Partizana. Na programu su dva duela, a prvi se igra na stadionu JNA, u Humskoj ulici 16. marta, dok je revanš na stadionu Crvene zvezde 6. aprila. Drugi polufinali par čine Sloboda PS i Vojvodina.

O žrebu i duelima sa Partizanom trener Zvezde Aleksandar Kristić rekao je:

Povezana vest:  Van Gal: Ako pobedimo Siti možemo da razmišljamo o tituli

– Pred nama je utakmica sa Vojvodinom u šampionatu i samo o njoj razmišljamo. To je jedina tema za nas u Zvezdi. Video sam žreb ali o tim utakmicama ćemo pričati kad na njih dođe red. U svakom slučaju, Kup takmičenje je takvo da moraš svakog da pobediš da bi osvojio trofej – kaže Aleksandar Kristić.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Odloženi mečevi igraće se 7. marta

Sličnog mišljenja je i Zvezdin desni bek Pavle Ninkov.

– Nema tu šta mnogo da se priča. Pred nama su dva praznika fudbala, ali igraju se tek u martu i aprilu. Glupo je da sada nešto pričamo jer ima mnogo vremena. Mnogo nam je važnije da pričamo o Vojvodini i da na nju mislimo jer ona je za nas sada najveći i najteži rival – kaže Ninkov.

Povezana vest:  SP JAR, Blater: Razmotrićemo uvođenje tehnologije u fudbalu

Mladi Marko Vešović ne krije da jedva čeka te utakmice.

– Volim velike mečeve. Jedva čekam te utakmice ali sada je rano da pričamo bilo šta. Da mi prvo pobedimo Vojvodinu u subotu pa ćemo da odmorimo, odradimo pripreme i onda u dve utakmice izborimo finale Kupa – kroz osmeh kaže Marko Vešović.