felix-magath_schalkeUprava Šalkea priprema tajni plan za skidanje Magata

 

Fudbaleri Šalkea su najveće razočerenje dosadašnjeg dela Bundeslige. Nakon četrnaest odigranih utakmica nalaze se na 15. mestu, a imaju samo jedan bod više od zone ispadanja u drugu ligu.

U Ligi šampiona je situacija bolja, pa su tako s tri domaće pobede i bodom kod Hapoela osigurali prolaz u dalji krug, ali to Upravu, kao i navijače, ne čini zadovoljnima nakon nekoliko meseci ove sezone.

Povezana vest:  Kolo Ture se vraća na teren posle šest meseci suspenzije

Isto tako, tokom leta se klub podosta isprsio kada su u pitanju pojačanja, pa su tako, za ne malu novčanu sumu, u ekipu došle zvezde kao što su Raul ili Huntelar. Ali, pravih rezultata u Bundesligi nema, a šok su doživeli u poslednjem kolu kada su izgubili kod Kajzerslauterna s 5-0. Bio je to najteži poraz Šalkea u zadnjih osamnaest godina.

Povezana vest:  Zidan konačno progovorio o udaranju Materacija

Taj poraz bio je znak da Uprava kluba počinje da razmišlja o smeni sadašnjeg trenera Feliksa Magata, koji je prošle sezone vodio tim na putu do drugog mesta Bundeslige. Po izveštajima Bilda Uprava slaže tajni plan za smenu Magata. Navodi se da je u svemu dovoljan još samo jedan poraz – bilo kada i bilo gde.

Povezana vest:  FK Novi Pazar: Omogućiti izmirenje dugova na rate