murinjo_3Žoze Murinjo: Barselona je ostavila trag na psihu mojih igrača

 

Fudbaleri Real Madrida savladali su s 2-0 u subotu Valensiju u susretu za koji je njihov trener Žoze Murinjo priznao da je šteta koju su „kraljevima“ naneli Barselonini igrači bila vidljiva.

Kolo ranije, u „El Clasicu“ na stadionu Camp Nou Barselona je deklasirala Real Madrid 5-0 u susretu u kojem je rezultat ispoštivao viđeno, što je, kako je priznao i Murinjo, delovalo na psihu ekipe.

Povezana vest:  Crvena zvezda slavila protiv Vojvodine u Novom Sadu

-Najvažnije je bilo doći do pobede jer nije lako reagovati posle onako užasnog poraza kakav je bio naš poslednji. Nedostajalo nam je vere u sebe zato sam se i odlučio na neke promene u timu. To je bio i glavni razlog zbog koga sam pojačao srednji red. Kontrolisali smo utakmicu, bilo je sjajno – rekao je Murinjo koji je konferenciju za novinare iskoristio i za novi obračun sa sudijskom organizacijom.

Povezana vest:  BBC: Alardajs je novi selektor Engleske

-Radije ne bih o njima pričao uglavnom zbog toga što ne mogu, ali i zato što, čak i da mogu, ne bih mogao da razgovaram samo o Albeldinom crvenom kartonu, nego i o penalu koji nam nije sviran, još jednom crvenom kartonu kao i o mnogim drugim stvarima.

Nije želeo da prokomentiriše ni Barseloninu pobedu:

-Ne želim da pričam ni o njima. Kao što sam već rekao, na mene se odnose jedna, a na sve ostale druga pravila.

Povezana vest:  Manćini: Baloteli zna da mu je Liverpul poslednja šansa