Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su večeras u Beogradu sa Kopenhagenom 1:1 (1:0), u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Samo sedam minuta delilo je Zvezdu od zaslužene pobede pred 40.812 gledalaca na stadionu „Rajko Mitić“, nakon pogotka Milana Pavkova pred kraj prvog poluvremena, ali su gosti iz sumnjivog penala uspeli da spreče poraz.

Povezana vest:  139. DERBI, Aćimović: Pregrejane izjave uoči meča izazivaju nervozu

Portugalski sudija Tijago Martins, koji je više puta izviždan sa tribina tokom meča, blagi kontakt Pepea Biela i Dušana Jovančića okarakterisao je za najstrožu kaznu, a hrabri Jonas Vind „panenkom“ matirao Borjana.

Samo minut posle toga Martins „nije video“ duel Sotirosa Papajanopulosa i start nad El Farduom Benom, odlučivši da ne pokaže drugi put na „belu tačku“.

Povezana vest:  Ferguson nije zadovoljan sezonom Mančestera

Tim Vladana Milojevića odigrao je najbolju partiju ove sezone, bio bolji rival od danskog prvaka, dugo vodio lepim lobom Pavkova, ali na kraju gosti idu kući mnogo zadovoljniji.

Crveno-beli će za sedam dana imati težak zadatak na revanšu u Danskoj, ali je isto tako bilo i prošle godine, takođe u istoj rundi za LŠ, pa su izbacili Spartak iz Trnave.

Povezana vest:  Raš: Otkupna klauzula Suareza 144 miliona evra

PHOTO: A. K./ATA Images