Utakmicama šestog kola predstojećeg vikenda se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Vojvodina gostuje Proleteru, a TSC na svom terenu dočekuje Indjiju.

Ovog vikenda na programu je šest mečeva pošto su dueli Crvena zvezda – Čukarički, odnosno Radnik – Partizan odloženi zbog obaveza crveno i crno-belih u evropskim kvalifikacijama.

U subotu od 20.00 igraće se četiri utakmice.

Povezana vest:  Vesli Snajder: Mi ne igramo kao Barselona, već kao Holandija

Trenutno prvoplasirana Vojvodina gostovaće Proleteru. Ekipa Nenada Lalatovića je na početku nove sezone vezala četiri pobede i remi i trenutno na svom kontu ima 13 bodova. Na drugoj strani, Proleter je još bez pobede i sa samo dva osvojena boda zauzima pretposlednje mesto na tabeli.

U istom terminu, u subotu od 20.00, sastaće se i Javor – Napredak, Rad – Mačva i Voždovac – Mladost.

Povezana vest:  Prandeli uveo Azzure u novu eru: pozive dobili Kasano, Rosi i Baloteli

Fudbaleri Radničkog u nedelju od 18.30 na svom Čairu dočekuju subotički Spartak predvodjeni novim trenerom Miloradom Kosanovićem.

Vicešampion Srbije nakon pet odigranih utakmica ima deset bodova i trenutno je peti, dok je Spartak na osmom mestu sa četiri boda manje.

Šesto kolo domaćeg šampionata će u nedelju od 20.00 zatvoriti fudbaleri TSC-a i Indije.

Povezana vest:  Sponzor Liverpula želi igrače iz Azije u timu

Drugoplasirani TSC je, kao i Vojvodina, novu sezonu počeo sa četiti pobede i jednim remijem i pokušaće da dobru seriju nastavi i u ovom kolu. Indija, na drugoj strani, ima sedam bodova i sedma je na superligaškoj tabeli.