Trener fudbalera Partizana Savo Milošević kaže da ne bi pristao na remi u gostima protiv Astane u 2. kolu Lige Evrope.

Na pitanje novinara, na konferenciji za medije u Kazahstanu, da li bi prihvatio nerešen rezultat ukoliko bi neko ponudio, Milošević je bio jasan.

„Ne, ne bih prihvatio“, odgovorio je trener Partizana i stavio do znanja da ga interesuje samo pobeda.

On je dodao da na raspolaganju ima sve igrače i da mu je to najbitnije u ovom trenutku.

Povezana vest:  Evijan osigurao istorijski plasman u prvu ligu Francuske

„Upoznali ekipu sa svime što nas čeka, nadam se da je svima jasno šta moramo da uradimo da bismo ostvarili dobar rezultat. Čeka nas težak protivnik, posebno na svom terenu i biće potrebno koncentracije, trke i prave igre za dobar rezultat“, naveo je on.

Prema njegovim rečima želi da Partizan pruži istu igru kao u prethodnom periodu.

„Imamo 24 sata da se prilagodimo na vremensku zonu, bitan je segment i da što pre se naviknemo na satnicu. Može to da se reši većom koncentracijom i voljom. Pokušaćemo da igramo našu igru, ali uz određeno prilagođavanje jer ne zavisi sve od nas“, zaključio je on.

Povezana vest:  Ronaldo: Junajted nije uradio ništa da pobedi u Torinu

Krilni napadač Zoran Tošić smatra da sve četiri ekipe iz grupe, u kojoj su još AZ Alkmar i Mančester Junajted, imaju pođednake šanse.

„Posle žreba je bilo jasno da je Junated glavni favorit, ali na osnovu meča sa Astanom vidim da igra u izmenjenom sastavu. Veću pažnju posvećuju Premijer ligi i zato mislim da su šanse ravne za sve. Astana je ozbiljan protivnik, beleži zapažene rezultate na svom terenu. U naletu smo, dobroj formi i optimisti smo“, istakao je iskusni fudbaler.

Povezana vest:  Paulinjo prešao u Totenhemu

Utakmica L grupe Lige Evrope Astana – Partizan igra se sutra od 16.50 po srednjeevropskom vremenu.

PHOTO: Antonio Ahel/ATAImages