karlo_anceloti_11Rimski mediji: Sve je spremno za dolazak Anćelotija na kraju sezone

 

Rimska štampa na početku ove nedelje donosi niz tekstova u kojima se čitatelji uveravaju da je već sada spreman transfer koji će se dogoditi na kraju aktuelne sezone.

Naime, ugovor sa sadašnjim trenerom fudbalera Rome, Klaudijom Ranierijem, nije produžen, a klub je spreman na leto u ekipu da dovede novog trenera. U pitanju je 51-godišnji Karlo Anćeloti, koji je prošle sezone osvojio na Ostrvu duplu krunu s Čelzijem, ali ove sezone ne stoji baš najbolje u okvirima Premeirshipa. Ispred njega se nalaze Arsenal, te dva Mančestera, Junajted i Siti. Isto tako, u poslednje vrime je klub nanizao nekoliko slabih rezultata, pa se počelo najavljivati da će Italijan i pre kraja sezone napustiti klupu Čelzija.

Povezana vest:  Stanković: Cilj je da prodjemo u finale

Kroz igračku karijeru Anćeloti je najdublji trag ostavio baš u Romi. Tamo je igrao od 1979. do 1987. godine, a nakon toga je aktivnu karijeru fudbalera okončao u Milanu, gde je igrao od 1987. do 1992. godine.

Više puta je Anćeloti izrazio želju za dolaskom na klupu Rome, a kako sada stvari stoje sasvim je izvesno da će se upravo taj akt dogoditi u junu ili julu.

Povezana vest:  Proslava Sitija na ulicama Mančestera