Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je gostovanje Napretku u 11. kolu Superlige jedno od najtežih u prvenstvu i da očekuje dobar fudbal i ambijent u Kruševcu.

„Očekuje nas gostovanje iz domena najtežih u Superligi. Imam samo reči hvale za Napredak kao klub i Kruševac kao grad u kome vlada lokal patriotizam. Na gostovanjima je atmosfera uvek jako uzavrela. Bez obzira na nekoliko lošijih partija, igra Napretka koju smo videli je na zavidnom, visokom nivou. Imaju talentovane, veoma brze igrače, zna se tačno ko šta radi na terenu. Upravo zato nas očekuje težak meč“, rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu“ Rajko Mitić“.

Povezana vest:  Blater se založio da Mundijal 2022. bude održan zimi

On je otkrio da nekoliko igrača ima virus i da je Hose Alberto Kanjas neizvestan zbog povrede, kao i da se vraća u konkurenciju Milan Pavkov.

„Dosta smo se istrošili nakon susreta sa Olimpijakosom, ali ćemo se bez sumnje dobro spremiti i pružićemo dobru partiju sutra. U Kruševcu je uvek lepo igrati, lep je termin, nedelja popodne, tako da pozivam navijače, posebno naše Delije, da dođu u što većem broju. U poslednje vreme zaista su interesantni mečevi između napretka i Crvene zvezde, tako da verujem da će uživati“.

Povezana vest:  Futsal reprezentacija Srbije želi u polufinale EP

Milojević je pričao i o prethodnom periodu posle poraza u večitom derbiju od Partizana (2:0).

„Uvukao se nemir u naše redove, ne možete u svakom trenutku u životu sve da imate. U životu gledam na stvari tako da problemi ne postoje, postoje samo iskušenja. Mi smo bili na ozbiljnom iskušenju, ali uvek kada se tako nešto desi postoji ozbiljan razlog za to. Kada god se ne što loše desi tako je trebalo da bude. Ako možete da izvučete pouku iz toga odlično, a ako ne onda ste u problemu. Dosta smo pouka izvukli, idemo dalje. Svi bismo voleli da sve ide kako treba, ali nekada su i u sportu i u životu iskušenja neophodna, kako biste mogli da izvučete pouke“.

Povezana vest:  Ðoković igra za Zvezdu u akciji "Bitka za bebe"