Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je Partizan zasluženo pobedio i da je poraz od 4:0 njegovo najslabije izdanje kao trenera u Humskoj.

„Nismo ušli u utakmicu onako kako sam očekivao. Posebno mi je krivo za onaj penal, ali to ne umanjuje Partizan. Apsolutno je zasluženo pobedio. Nemam šta da zamerim igračima, Partizan je danas bio bolji i kvalitetniji, posebno u duel igri. Nas tu nigde nije bilo. Posle prvog gola ekipa je pala, ali u poslednje dve utakmice ne igramo na nivou na kom možemo“, rekao je Lalatović novinarima posle meča.

Povezana vest:  Nova hapšenja čelnika Fife u Švajcarskoj

On je istakao i da nema veliku rotaciju igrača, kao i da je ovo tim koji je prošle sezone bio deveti.

„Kada bi se završila polusezona, mi bismo bili treći. Zadovoljan sam sa time koliko smo bodova osvojili. Naravno da nisam zadovoljan kad se ovako izgubi od Partizana. Koliko god sam puta bio ovde, ovo je moje najslabije izadnje. I moje kao trenera i ekipe koju vodim na stadionu Partizana. Da bi ste pobedili Partizan, Zvezdu morate da imate jaku duel igru, a mi smo ih pustili da igraju. Imaju fenomenalne igrače i teško ko u Srbiji može da im parira. Partizan i Zvezda imaju odlične fondove igrača, posebno stranih igrača. Suma, Sadik, Natho, Asano…Stvarno prave ogromnu razliku“, zaključio je Lalatović

Povezana vest:  Spartak pobedio Jagodinu