Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je posle večerašnje pobede nad Luksemburgom da je ekipa ispunila cilj i upisala pobedu, ali da je on u pojedinim trenucima dovodjen u pitanje zbog pada koncentracije.

-Rekli smo pre meča da ćemo gledati samo sebe i samo svoj rezultat. Ušli smo sa ciljem da ostvarimo pobedu, ali kada imamo rezultat i kada imamo mogućnost da uvedemo meč u mirnu završnicu, mi i ovoga puta udjemo opušteni i u pojednim trencima dovedemo pobedu u pitanje i ceo tim – rekao je Tumbaković novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  Doktor Argentine: Mesijeva povreda nije ozbiljna

Srbija je večeras sa 3:2 pobedila Luksemburg u sedmoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

-Ima stvari za ozbiljnu priču i analizu. Mnogo stvari nije bilo dobro, kako u prvom, ali tako i u celom drugom poluvremenu… – rekao je on.

Upitan da li je ekipa mislima već u baražu ili je fokusirana na meč za Ukrajinom, Tumbaković je kazao da reprezentacija kvalifikacije želi da završi na „najbolji način“.

Povezana vest:  Masimiliano Alegri: Nema razloga za uzbunu

-Imamo cilj da takmičenje završimo na najbolji način. Igramo kod kuće protiv tima od kog smo ozbiljno poraženi i sada pred našom publikom želimo da ostvarimo dobar rezultat. Šta će bii ne zavisi samo od nas – rekao je selektor.

On je kazao da ekipa ima pritisak zbog kog u nekim trenucima možda igra slabije, ali da to ne bi trebalo da bude opravdanje.nTumbaković je izrazio nadu da će Srbija u ovim kvalifiakcijma uspeti da „eventualno ostvari cilj“.

Povezana vest:  Materaci iznenada napustio Inter posle deset godina u klubu