stefan_savicSavić jedno od otkrovenja prve faze LŠ

 

Na sajtu UEFA objavljen je spisak od 10 imena,  otkrovenja prve faze Lige šampiona tj igrača koji su iskočili iz drugog plana. Ima tu dobro poznatih imena, ali i mladića s perspektivom, od kojih se očekuje da u budućnosti zablistaju.

Među njima, našao se i Stefan Savić, Partizanova letošnja akvizicija iz Borče. Mladi Crnogorac, ekspresno je po dolasku među crno-bele počeo da opravdava poverenje koje je u njega imao trener Stanojević i pokazao visoku klasu u crno-belom dresu odmah po dolasku, a očigledno, to nije prošlo nezapaženo ni u evropskim okvirima.

Povezana vest:  Mediji: Kavani bi mogao da ostane u Napoliju

Definitivno, najviše je pokazao Geret Bejl iz Totenhema a pored njega, i Stefan Savić. Tu su još i Rafael van der Vart (Totenhem), Benoa Šejru (Marselj), Matijas Jorgensen (FK Kopenhagen), Mario Gomez (Bajern), Alan Mekgregor (Rendžers), Roberto Soldado (Valensija), Džek Vilšir (Arsenal) i Džerdan Šaćiri (Bazel).

Zbog svega navedenog, Stefan je već jesenas postao meta najvećih evropskih klubova, ali se nadamo, da ćemo biti u prilici da ga još par sezona posmatramo u crno-belom dresu, posebno kada se uzme u obzir da je Stefan svestan da je prelaskom u Partizan napravio pravi  bum u svojoj karijeri i na dobrom je putu da igrački sebe izgradi i postane jedan od najboljih igrača kroz igre u Partizanu.

Povezana vest:  Pioniri Zvezde šesticom overili titulu

PHOTO:ataimages.rs