Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da nije prijatno posle večerašnjeg poraza i eliminacije iz evropskih takmičenja.
-Posle ovakve utakmice kada izgubite, sigurno nije prijatno. Nismo nažalost uspeli, bili smo blizu. Ali, šta da radimo, idemo dalje, takav je život – rekao je Milojević za RTS posle utakmice u Atini.
Zvezda je izgubila od Olimpijakosa sa 1:0 i tako ispala iz Evrope ove sezone.
-Otvorenog garda smo parirali Olimpijakosu. Dobro smo se spremili, znali smo njihove vrline i mane, imali smo šanse. Pritisak… Ovde su igrale mnogo velike ekipe i gubile. Imali smo penal, nismo iskoristili, oni jesu i čestitam Olimpijakosu na prolazu – kazao je Milojević.
On je naveo da je Zvezda generalno u Ligi šampiona trebalo da bolje igra.
-Trebalo je bolje da odigramo. Ništa novo neću reći. Protiv Bajerna i Totenhema je trebalo bolje. Treba analizirati. Možete samo da budete pametni i izvučete pouke. Jako je teško igrati Ligu šampiona. Razlika izmedju Bajerna i Totenhema, nas i Olimpijakosa je očigledno veoma velika – naveo je trener Zvezde.
Olimpijakos će igrati drugu fazu Lige Evropa, dok su se iz Grupe B Bajern Minhen i Totenhem plasirali u osminu finala Lige šampiona.

Povezana vest:  Jaja Ture najplaćeniji igrač u istoriji Premierlige