Fudbalski savez Srbije (FSS) zvanično je saopštio da je predsednik Slaviša Kokeza pozitivan na koronavirus i apelovao na sve u fudbalskoj organizaciji da se ponašaju odgovorno.

„Fudbalski savez Srbije želi da obavesti sportsku i fudbalsku javnost da je posle detaljnih pregleda utvrđeno da je predsednik Slaviša Kokeza pozitivan na virus COVID-19. Želimo da naglasimo da se predsednik fudbalske organizacije nalazi pod medicinskim nadzorom i da se dobro oseća, a Fudbalski savez nastavlja svoje redovne aktivnosti, navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, GRUPA G, Real igra protiv Ajaksa za prvo mesto u grupi

Kako se ističe, shodno novonastaloj situaciji srpska fudbalska organizacija ponaša se društveno odgovorno i u skladu sa preporukama Vlade Srbije, odnosno Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID -19.

„Ovim putem predsedniku želimo brz i uspešan oporavak, a istovremeno apelujemo na sve pojedince, klubove i institucije da se ponašaju odgovorno u danima koji dolaze kako bi maksimalno smanjili pošasti pandemije koronavirusa“, poručuju iz FSS.

Povezana vest:  Rad osvojio bod protiv Vojvodine golom Kaluđerovića u 90. minutu

Vest o tome da je Kokeza na infektivnoj klinici i da se sumnja na koronavirus pojavila se sinoć, a zvanično ju je ranije danas potvrdio predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za medije.

Kokeza je nedavno bio u Milanu i tu je dobio virus.