Fudbaler Crvene zvezde Tomane rekao je da je srećan zbog gola i današnje pobede protiv Napretka, koja je novi korak ka odbrani šampionske titule.

„Prikazali smo još jednu dobru partiju ovog proleća a pobeda je mogla biti i ubedljivija da smo iskoristili brojne prilike. Drago mi je zbog gola jer je došao kao plod uigrane akcije iz prekida, ali me više od ličnog učinka raduje što ekipa iz meča u meč deluje sve bolje i uigranije. Dominiramo na terenu, šteta je što publika nije mogla da uživa u ovom meču na stadionu ali razumemo i situaciju“, rekao je Tomane za klupski sajt.

Povezana vest:  Božović: Najbitnija su tri boda

Fudbaleri Zvezde pobedili su Napredak sa 3:0, u utakmici 26. kola Super lige Srbije. Utakmica je odigrana bez publike u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

Prilikom postizanja pogotka Portugalac je dobio udarac u glavu od protivničkog igrača Andreje Ilića i usna mu je bila raskrvavljena.

„Ništa strašno, sve je to fudbal. Nije postojala nikakva namera protivničkog igrača da me povredi. Čim su lekari zaustavili krvarenje vratio sam se na teren i uživao u igri do kraja“, naveo je Tomane.

Povezana vest:  Džerard odličan na debiju za Los Anđeles

Tomane je ove sezone postigao šest  golova, pet u Superligi i jedan u Kupu protiv Trepče.

„Napadači se hrane golovima, golovi nam jačaju samopouzdanje. Meni je lični učinak uvek na drugom mestu, najvažnije je da ekipa pobedjuje i da idemo korak po korak ka odbrani titule. Zadovoljni smo“, rekao je Tomane.

PHOTO: ATA Images

Povezana vest:  Klajvert: U Engleskoj su me vređali na rasnoj osnovi