massimo_morattiMorati demantovao smenu trenera

 

Predsednik italijanskog fudbalskog prvoligaša Intera Masimo Morati demantovao je danas da je šef stručnog štaba Rafa Benites dobio otkaz i dodao da je situacija veoma komplikovana.

-I dalje pokušavamo da shvatimo šta se u stvari dešava. U ovom trenutku situacija je prilčno složena – rekao je danas Morati novinarima.

Povezana vest:  LIGA DRUGIH TIMOVA, Pobeda "B" tima

Italijanski medii već tri dana pišu da je Benites već smenjev i da će ga na klupi Intera zameniti bivši trener Milana Leonardo, ali je Morati do demantovao.

-Sve što se desilo u poslednjih nekoliko dana bilo je potpuno neočekivano i sada razmatramo sve aspekte novonastale situacije- rekao je Morati.

Predsednik šampiona Evrope i sveta izjavio je danas da nisu tačni napisi da je razgovarao sa bilo kojim trenerom i da je reč samo o medijskim spekulacijama.

Povezana vest:  Platini klubovima: Platite dugove ili letite iz Evrope

-Nije tačno da sam razgovarao sa bilo kojim trenerom, pa ni sa Leonardom. U ovom trenutku to i ne mogu da uradim, jer imamo važeći ugovor sa Benitesom – rekao je Morati.

On je, međutim, odbio da kaže da li će do smene trenera doći pre nastavka šampionata Italije, koji je zakazan za 6. januar.

Povezana vest:  Odigrano 8. kolo Honda Zlatne lige u malom fudbalu, Partizanu, opet, “večiti derbi“!