ronaldinho-of-ac-milanRonaldinjo tražio 3,2 miliona otpremnine

 

Brazilac Ronaldinjo ostaće, po svemu sudeći, do kraja ove sezone u Milanu. Iznos koji je zatražio kao otpremninu u slučaju januarskog odlaska u Gremio je klubu sa San Sira previsok.

Podsećamo, Ronaldinjo je već dogovorio privatne uslove saradnje s matičnim Gremijem koji ga očekuje već u januaru. Do tog transfera, ipak, može doći tek ukoliko Milan i Ronaldinjo dogovore svoje uslove raskida ugovora.

Povezana vest:  Tročlana komisija UEFA odlučuje o meču Srbija - Albanija

Milannews.it saznaje da su se Milanov podpredsednik Adriano Galiani i Ronaldinjov brat i agent Roberto de Asis sastali i raspravljali o modelu raskida ugovora 30-godišnjeg Brazilca, u slučaju da Ronaldinjo u januaru pređe u Gremio. Inače, “Dinjo“ s Milanom ima ugovor do kraja ove sezone.

De Asis je zatražio 80 posto plate koju bi njegov brat u Milanu trebao primati do kraja ugovora, odnosno do juna iduće godine. Radi se o iznosu od 3,2 miliona evra, a Milanu ne pada na kraj pameti da prihvati takvu soluciju. Radije će ‘regularno’ platiti nešto više, ali i zadržati Ronaldinja u ekipi do završetka ugovora.

Povezana vest:  Nišlije do prve pobede u sezoni, Jagodina nastavlja lošu

Prema tome, za očekivati je da se Ronaldinjo priključi Milanovoj ekipi 27. decembra u trening-kampu u Dubaiju.