Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je večeras da je njegova ekipa zaslužila trofej Kupa Srbije i da su njegovi igrači pokazali kako se bori za klub, Novi Sad i navijače.

„Utakmica je bila izjednačena, prvo poluvreme je pripalo nama, drugo njima, ali mislim da smo zaslužili da pobedimo u regularnom toku utakmice. Ali, Bog nije tako hteo, Bog je tražio da ovo bude neizvesno do samog kraja“, rekao je Lalatović posle utakmice.

Fudbaleri Vojvodine osvojili su Kup Srbije, pošto su večeras u finalu u Nišu na penale pobedili Partizan.

Povezana vest:  Runi: Nikada neću odbiti reprezentaciju

„Moji igrači su još jednom ostavili srce na terenu, još jednom smo pokazali da smo sa pravom tu gde jesmo, da smo jedan veliki klub, da su moji igrači veliki igrači, da se tako bori za Vojvodinu, da se tako bori za sever Srbije, da se tako bori za Novi Sad, za naše navijače“, rekao je Lalatović.

„Ovo je sve njihovo, a ja kao trener ovu pobedu poklanjam kako navijačima, tako i severu Srbije i našem gradu Novom Sadu. Danas svaki Novosadjanin treba da bude ponosan na igrače Vojvodine jer su ostavili srce za svoj grad, svoju Vojvodinu. Donosimo trofej tamo gde i pripada. Trofeju je mesto u ovom trenutku u Novom Sadu“, dodao je on.

Povezana vest:  Vlasnik Nojčatela otpustio trenera Kaparosa

Lalatoviću je ovo prvi trofej u karijeri. Kako je istakao, priželjivao ga je 10-11 godina.

„Tri puta zaredom sam igrao polufinale, ispao sam. Evo sad četvrti put sam ušao i osvojio trofej protiv Partizana. Dva puta me je Partizan izbacivao u polufinalu, treći put sam uspeo da ja njih izbacim u finalu, da osvojim trofej. Jako sam srećan“, kazao je trener Vojvodine.

Povezana vest:  Milorad Mažić sudi finale Lige šampiona

Lalatović je naveo da trofej poklanja svojoj deci.

„Moja deca najviše proživljavaju ovo. Vredjaju ih tokom svih 90 minuta, vredjaju majku moje dece svih 90 minuta. Moja porodica je velika, jaka, moja deca su snažna i oni znaju da te uvrede ne zaslužuju, ali ja trpim stoički. Istrpeo sam i danas stoički sve uvrede i ovu pobedu poklanjam svojoj porodici“, rekao je Lalatović.

PHOTO: ATA Images