Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković poslao je poruku podrške generalom direktoru kluba Zvezdanu Terziću i predsedniku Fudbalskog saveza Beograda Iliji Petkoviću.

Terzić je danas saopštio da je pozitivan je na koronu.

„Baš sam se iznenadio kad sam čuo vesti i veoma mi je žao. Testirao se sa nama prošle subote i nalaz je bio negativan, pa sam očekivao da će tako i ostati. Želim mu da se što pre oporavi i ne sumnjam da će tako i biti. Redovno se cujemo, razgovaramo o svemu i svestan je da ima maksimalnu podršku, kako od mene, tako i od igraca. Drago mi je što se situacija poboljšava i verujem da će vrlo brzo dobiti nalaz da je ozdravio. Hoćemo što pre da ga vidimo zdravog i na poslu, pa da idemo zajedno u nove pobede“, rekao je Stanković, nakon čega je želje za brzo ozdravljenje poželeo i legendarnom Petkoviću.

Povezana vest:  Pato: Želim da postanem Milanova legenda

„Kao da loše vesti idu u nizu, pa me je pogodila i informacija za Iliju Petkovića, jer imam dugu istoriju odlične saradnje sa njim. Kada sam debitovao u reprezentaciji, bio je pomoćnik, potom i selektor i uvek smo se dobro razumevali. Fenomenalan čovek i stručnjak. Prava legenda našeg fudbala. Želim mu da pobedi u ovoj borbi i da se što pre oporavi“, zaključio je Stanković.

Povezana vest:  Real definitivno bez Benzeme protiv Atletika