Trener Partizana Savo Milošević rekao je danas da je potrebno da svako radi svoj posao da bi sezona u srpskom fudbalu bila mirna.
-Ima mnogo stvari, pre svega svako da proba da radi svoj posao, ali je u našoj državi objektivno to jako teško – rekao je Milošević na konferenciji za novinare u Beogradu, upitan šta bi trebalo da se desi da neka sezona počne u mirnom i striktno sportskom tonu.
Partizan je na početku nove sezone Super lige Srbije pobedio Napredak u Kruševcu sa 3:1. Ta utakmica izazvala je novu buru.
Prvo je reagovala Crvena zvezda saopštenjem, u kom je izmedju ostalog prozvala sudiju utakmice u Kruševcu Danila Grujića, a potom je usledio odgovor istim putem iz Partizana.
-Što se tiče saopštenja, nikad sebi nisam dozvolio luksuz da komentarišem bilo šta na bilo kojoj utakmici Crvene zvezde, tako da me ne zanima šta oni misle o našoj utakmici – kazao je Milošević.
Upitan je i za najavu da će Radnički protiv Crvene zvezde izvesti kombinovan sastav.
-To je stvar Radničkog iz Niša. Ne bih dozvolio njima da se mešaju meni u posao, zašto bih se mešao ja njima? – upitao je Milošević.

Povezana vest:  U novembru prijateljski meč Kosovo-Albanija