dzekoDžeko debituje za Siti već sledeće srede protiv Arsenala?!

 

Nemački Bild piše da bi već naredne srede, na gostovanju Mančester Sitija kod Arsenala u dvoboju 22. premijerligaškog kola, za mančesterski sastav mogao da zaigra Edin Džeko.

Bosanski fudbaler Volfsburga, piše nemački dnevnik, preći će za koji dan u Siti uz odštetu od 35 miliona evra plus Rokea Santa Kruza, paragvajskog centarfora Sitija i nekadašnju zvezdu Bajerna koji će poslužiti kao doplata i zamena za 24-godišnjeg centarfora. Džeko će, navodi isti izvor, potpisati ugovor do leta 2014. godine uz zagarantovanu godišnju platu od 6.8 miliona evra, koja bi se uz premije i bonuse mogla popeti i do devet miliona.

Povezana vest:  Galatasaraj doveo Alberta Rijeru

S obzirom na 35 miliona i Santa Kruza u paketu, Volfsburg će biti namiren i po ugovornoj klauzuli koja zahteva da Džeko u slučaju odlaska iz kluba mora doneti odštetu od 40 miliona evra.

Džeko je trenutno na odmoru u Sarajevu. Manje je u ovom trenutku izgledno da će s Volfsburžanima u nedelju na zimske mini pripreme u Marbelju, a daleko verovatnije da će od ponedeljka već konkurisati za ekipu koju vodi Roberto Manćini.

Povezana vest:  Albanija ponovo bolja od Crne Gore