K apiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da će meč protiv Tirane u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona biti težak.

Zvezda u utorak ide na gostovanje ekipi Tirane u glavnom gradu Albanije.

„Čeka nas veoma teška utakmica. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo. Znamo da je sve na nama. Tim je dobio i na svežini, imali smo veoma dobre pripreme, a sjajno smo ušli u sezonu. Do sada smo pokazali da možemo mnogo, verujem da će tako biti i ove sezone“, rekao je Borjan za klupski sajt

Povezana vest:  Siti nadigrao Čelsi - 2:0

Kao i za svakog golmana i Borjanu je veoma važno da se mreža ne trese.

„Učinićemo sve da odbranimo naš gol, naravno to je moj posao, kao i da pobedimo u utorak, prođemo u sledeći krug i da ponovo napadnemo grupnu fazu Lige šampiona. Raduje me i što su naši igrači veoma efikasni što je takođe još jedan od ključnih faktora naših uspeha. Veoma je važno da tako i nastavimo, a verujem da hoćemo jer smo, pre svega, sjajan tim“, rekao je Borjan i dodao:

Povezana vest:  Baptista šest nedelja van terena

„Nema potrebe za tenzijama. Mi igramo fudbal i zato idemo u Tiranu. Daćemo sve od sebe da pobedimo. Od prvog minuta moramo da izađemo jako, kako bi napravili rezultat koji će nas odvesti u treće kolo, koje je još jedan korak ka našem glavnom cilju i zato ne želimo nikakve tenzije van terena“, zaključio je Borjan.

Povezana vest:  Boban Bajković: Znamo gde smo grešili