zlatan_ibrahimovic_milan_salZlatan Ibrahimović: Neću se svađati sa Kasanom

 

Švedski napadač AC Milana Zlatan Ibrahimović žali zbog odlaska Brazilca Ronaldinja iz kluba, a osvrnuo se i na dolazak Antonija Kasana, koji je donedavno igrao u Sampdoriji. Ronaldinho je, podsećanja radi, napustio Milanov trening kamp u Dubaiju i odleteo za Brazil. U rodnoj zemlji bi trebalo da se sastane sa bratom i agentom Robertom de Asisom i potpredsednikom Milana Adrianom Galijanijem, i tada će finalizirati svoj prelazak u Gremio, klub u kojem je i počeo karijeru.

Povezana vest:  Lil se približio vodećima, Sošo pobegao iz opasne zone

Sa druge strane, Antonio Kasano, napadač kojeg prati reputacija problematičnog tipa, sa istorijom sukoba sa trenerima i saigračima u ranijim sredinama, među kojima su i Roma i Real Madrid, već trenira sa svojim budućim saigračima. Sledećih dana postaće i zvanično Milanovo pojačanje.

-Žao mi je što Ronaldinjo nije više sa nama, on je jedan od najvećih šampiona svih vremena. U zadnje vreme nije bio srećan na terenu. On mora da napravi onako kako želi, kada je u pitanju nastavak njegove karijere – kaže Ibrahimović.

Povezana vest:  Trapatoni uspešno obavio lakšu operaciju

Što se tiče Kasana, radi se o karakteru od kojeg nije daleko ni švedski centarfor.

-Kasana sam zatekao u dobrom stanju. Moraće tek na malu djetu. On je profesionalac, ne verujem da će biti ikakvih sukoba između nas dvojice. Uostalom, nije mogao doći u bolju situaciju od ove u koju je došao – zaključio je Ibrahimović.

Povezana vest:  Dik Advokat novi trener AZ Alkmara