david_beckham_11Totenhem želi da otkupi Bekamov ugovor

 

Prestižni sportski britanski internet portal piše da će Totenem, uspe li ovog meseca da dovede Dejvida Bekama na pozajmicu iz LA Galaksija, odmah početi da radi na otkupu njegovog ugovora od losanđeleskog kluba.

Za kalifornijski klub iz MLS lige, u čijem je dresu 35-godišnji engleski vezni igrač skupio samo 55 nastupa kroz četiri sezone, Bekama veže ugovor do kraja ovogodišnje MLS lige, koja završava finalom doigravanja u novembru. U Totenhemu se zato nadaju da je dogovor sa vodećim ljudima Galaksija moguć.

Povezana vest:  Inter: Postignut dogovor sa Benitesom

Hari Redknap je izjavio britanskim novinarima u nedelju da mu je Bekam lično izrazio želju da se priključi Totenhemovoj ekipi.

-Rekao mi je da želi da dođe kod nas. Moramo biti brzi. Prepustio sam stvar ljudima u klubu da pokušaju da se dogovore sa Galaksijem – rekao je Redknap.

Teoretski je moguće da Bekam za svoj drugi engleski klub u karijeri debituje 16. januara u premierligaškom dvoboju 23. kola protiv Mančester Junajteda, njegovog bivšeg kluba. U osmini finala Lige šampiona Totenhem igra protiv Milana, tako da bi Bekam mogao da se nauživa dvoboja sa bivšim klubovima dođe li u severno londonski klub za koji je strastveno navijao njegov deda.

Povezana vest:  Stojanović: Odluka o odlasku nije isključivo moja