Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je danas da njegovu ekipu protiv Vojvodine čeka jedna od najtežih utakmica u srpskom prvenstvu.

„Očekuje nas jedna od najtežih utakmica u prvenstvu. Ekipa Vojvodine je skup odličnih pojedinaca predvodjena dobrim trenerom. Nisu slučajno odmah iza nas na tebeli. Raduje činjenica da smo na stadionu Vojvodine u prethodnom periodu ostvarivali pobede.  Moramo biti maksimalno koncentrisani, jer je meč sa Novosađanima prava uvertira pred utakmicu sa Gentom u Ligi Evropa“, rekao je Ben za sajt kluba.

Povezana vest:  Milan protiv Rome za titulu u Seriji A


Zvezda će u nedelju igrati protiv Vojvodine u Super ligi, a potom joj u četvrtak sledi gostovanje Gentu u četvrtom kolu Lige Evropa.

„Upravo u utakmici sa belgijskim predstavnikom možemo da mnogo toga da rešimo u našoj grupi, jer u smo u slučaju pobede jako blizu našem konačnom cilju, a to je proleće u Evropi. Do sada smo uradili velike stvari na sva tri fronta, u kojima se takmičimo, i verujem da ukoliko nastavimo istim tempom možemo biti sigurni u ostvarivanje naših ciljeva“, kazao je Ben.

Povezana vest:  Partizan bez publike protiv Radničkog iz Kragujevca

Njemu je dobro i u repreznetaciji Komorskih Ostrva.

„Zaista sam srećan zbog odličnih rezultata koje sam ostvario sa reprezentacijom Komorskih ostrva. Na pragu smo istorijskog uspeha i veoma mi je drago što sam bio u prilici da pomognem saigračima. Raduje me činjenica da sam posle dobrih partija u crveno-belom dresu upisao pogodak i za nacionalni tim. Nadam se da ću već u nedelju nastaviti sa golovima, jer znam kako zatresti mrežu Vojvodine“, naveo je Ben.

Povezana vest:  Bivši fudbaler Zvezde Gogić preminuo u Kini