murinjo_3Murinjo: Samo želim da Inter konstantno pobeđuje

 

 

Veza između dva fudbalska trenera, Leonarda i Žozea Murinja, je čvrsta i prava prijateljska, a odnos se dodatno pojačao nakon što je Brazilac seo na klupu milanskog Intera.

I sam Leonardo je nedavno izjavljivao da mu je dojučerašnji trener Intera Murinjo mnogo pomogao u pripremi dolaska na novu dužnost, pa je tako spomenuo „mi smo prijatelji i iako je sada Realov trener bio je vrlo otvoren prema meni i puno mi je pomogao u prilagođavanju na Inter“.

Povezana vest:  Šalke pobedio Hertu

Na taj odnos i na Leonarda osvrnuo se i Murinjo: – Imam lep, prijatan odnos s Leonardom, a stvoren je dok sam ja radio u Interu, a on u Milanu. Eto, pa neka sada neko priča kako se svađam sa svim trenerima oko sebe – započeo je Murinjo i nastavio:

– Pričali smo mnogo, pitao me neke stvari o Interu i želeo sam pomoći u vidu saveta. Razlog je jasan, radio sam to zbog njega, ali još više zbog Intera. Kada sam otišao iz tog kluba Inter je dobio jednog strastvenog navijača u meni. Pratim svaku utakmicu i želim da stalno pobeđuje. I zbog navijača i zbog mog predsednika Moratija. Da, smatram ga mojim – rekao je Murinjo.

Povezana vest:  EURO 2012, TABELE, Tabele grupa posle 1. Kola