Teška pobeda i tvrda utakmica, uspeli smo rano da postignemo pogodak i to je ono što smo želeli, ali ako ne daš drugi gol, onda je to otvoreno do kraja, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede protiv Zlatibora (1:0) u Užicu.

„Nedostajalo nam je koncentracije, ali je teško bilo posle utakmice sa Hofenhajmom da se danas odigra na visokom nivou. Uz to smo imali i mnogo rotacija. Ne sviđa mi se što smo napravili mnogo neiznuđenih grešaka i što nismo prelomili utakmicu, već je jedan kiks mogao da nas košta bodova“, rekao je Stanković.

Povezana vest:  Alegri: Milan će se boriti za titulu

Svaka čast i za ekipu Zlatibora na tome što su hrabro izašli na teren, ipak mislim da smo imali kontrolu i čestitao bih igračima na novim bodovima, kazao je on.

Zvezdin trener posebno je istakao činjenicu da ekipa na pet poslednjih utakmica, u svim takmičenjima, nije primila gol.

„Odbrambeni igrači su i danas odradili fenomenalan posao. I kada se dese neiznuđene greške, oni to uspevaju zajedno sa Borjanom da zatvore. Moram da istaknem da i željno iščekujem da se momci koji su povređeni što pre oporave, jer nam trebaju svi igrači do kraja polusezone. Ostaje nam da odmorimo do sledećeg meča i da zatvorimo ciklus onako kako dolikuje Zvezdi“, istakao je Stanković.

Povezana vest:  Novi remi Arsenala