Fudbalski klub Crvena zvezda zvanično je danas objavio da je vratio Slavoljuba Srnića.

„Što se tiče emocija, za mene je Zvezda nešto posebno i osećam se kao da nisam ni odlazio. Sve utakmice sam pratio, bio na vezi sa ljudima iz kluba i upućen u svaki detalj što se tiče svlačionice. Dakle, kao da sam bio tu sve vreme. Presrećan sam i daću sve od sebe da budem još bolji nego prethodna dva puta“, izjavio je Srnić na predstavljanju.

Srnić je potpisao na godinu dana. Od početka novembra trenirao je sa Crvenom zvezdom, a slobodan igrač bio je od oktobra, kada je raskinuo ugovor sa Las Palmasom, u koji je poslednji put otišao iz srpskog kluba.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Zvezda pobedila Spartak i prišla Partizanu

„Nijednog trenutka se nisam razmišljao oko povratka, bilo je samo pitanje da li sam potreban upravi i stručnom štabu. Ipak, svideo sam se treneru (Dejanu) Stankoviću posle dve nedelje i već tada me je pitao da li želim da postanem, a ponavljam, nisam se razmišljao uopšte. Sigurno će mi značiti to što sam već trenirao sa timom, uvideo sam šta je ono što šef stručnog štaba želi i šta mogu da očekujem. Imponuje mi i što mi je stiglo mnogo poruka podrške od strane navijača kada su čuli da treniram sa Zvezdom i što im je drago što sam se vratio“, rekao je Srnić.

Povezana vest:  Dešan: Na vreme sam upozorio igrače koliko će biti teško

Istakao je da je gol Kelnu obeležio njegovu dosadašnju karijeru, a voleo bi da bude strelac i protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evropa.

„Medjutim, nek se bilo ko upiše u strelce, samo da prodjemo i napravimo još jedno čudo. U Novoj godini bih upravo to poželeo navijačima, klubu i sebi, da napravimo iskorak protiv Milana koji je izvanredna ekipa i prodjemo ih. Ako smo pobedili Liverpul koji je te sezone osvojio Ligu šampiona, sve je moguće“, kazao je Srnić.

Povezana vest:  Vukićević: Trebalo je da odem još u januaru

Srnić ima 28 godina, rodjen je u Šapcu, gde je prve fudbalske korake imao u lokalnoj Mačvi, a potom je sa bratom Dragoljubomsa 15 došao u mladje kategorije Crvene zvezde.