Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je večeras da je ekipa ove godine ostvarila sjajne rezultate i da klub sa mnogo optimizma ulazi u 2021. godinu.

„Ispraćamo 2020. godinu koja je ponovo u istoriji Crvene zvezde upisana zlatnim slovima. Postigli smo dobre rezultate, koji su pretpostavka da u 2021. godinu udjemo sa kapitalom, u tu jubilarnu godinu u kojoj ćemo obeležiti najznačajniji sportski uspeh, osvajanje evropskog šampionata i svetske titule 1991. godine“, rekao je Mijailović na „Crveno-beloj večeri“, emitovanoj na klupskoj televiziji.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Vahid Halilhodžić: Ponosan sam na ekipu!

Mijailović je podsetio da je Zvezda ove godine osvojila šampionsku titulu i da je polusezonu završila kao jesenji prvak sa devet bodova prednosti. Osvrnuo se i na pandemiju korona virusa, koja je ostavila ozbiljne posledice na fudbal, a samim tim i na Crvenu zvezdu.

„Medjutim i pored problema koji su izazvani korona virusom, Crvena zvezda je ostvarila visoke sportske rezultate, koji nažalost nisu mogli biti ispraćeni kao i prethodnih godina finansijskim rezultatom koji smo svi za ovu godinu očekivali“, naveo je on.

Povezana vest:  Kapelo: Engleska više nije fudbalska sila

Mijailović je istakao da klub sa velikim optimizmom ulazi u narednu godinu i pozvao navijače da se u što većem broju učlane u klub.