Novi fudbaler Crvene zvezde Filipo Falko rekao je danas da je spreman da pruži maksimum u crveno-belom dresu i dodao da su mu komplimenti koji su pratili njegov dolazak samo dodatni podstrek da pokaže koliko zna i može.

„Svi komplimenti koje sam dobio su motivacija više. U svakom timu gde sam igrao davao sam maksimum, mnogo sam uložio u sebe i svoju karijeru, profesionalac sam, verujem da ću i ovde pružiti najbolje moguće partije. Fudbal je za mene zabava, nadam se da će publika uživati kada me vidi na terenu“, rekao je Falko na promociji na stadionu Rajko Mitić.

Povezana vest:  Atalanta i Đenova igrali nerešeno 1:1

Dosadašnji fudbaler Lećea istakao je da zna sve o istoriji crveno-belih, srpskom fudbalu, večitom derbiju i ponovio da se raduje saradnji sa Dejanom Stankovićem

„Primljen sam ovde fantastično, još bolje nego sam očekivao. Naravno, tu je i moj zemljak Dijego Falćineli, dugo se znamo, drago mi je što ćemo igrati zajedno

i nadam se da ćemo se sjajno uklopiti“, istakao je italijanski fudbaler.

Povezana vest:  Rodžers: Nismo na nivou na kojem želim da budemo

On je zadužio crveno-beli dres sa brojem 11.

„Nisam mogao da uzmem „desetku“ koja je kod Kataija. I broj 20 je zauzet (Njegoš Petrović, prim. aut), pa sam uzeo 11, jer sam rođen 11. februara“, objasnio je Falko, koji će za devet dana proslaviti 29. rođendan.