Ostaje žal za propuštenim šansama, međutim treba biti realan, imali su i oni svoje prilike, rekao je fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović posle remija sinoć u Beogradu protiv Milana u Ligi Evrope (2:2).

„Rezultat je ravnopravan, pohvalio bih sve zvezdaše, kao i stručni štab i igrače. Svako je dao svoj doprinos, a krajnji rezultat odaje realnu sliku“, izjavio je Milunović za klupsku televiziju.

Povezana vest:  Ibrahimović najbolji igrač drugu sezonu zaredom

Prema njegovim rečima, na početku utakmice bio je prisutan grč, ne dolazi Milan svaki dan.

„Imali smo mnogo respekta. Raduje me činjenica da i kada smo imali rezultat u deficitu, tražili smo svoje šanse, igrali, žao mi je što što smo primili drugi gol, kada smo imali presing i kada je gol visio u vazduhu. Velika je stvar što smo i sa igračem manje pokazali želju da izjednačimo, Pavkov je ušao sa klupe i još jednom pokazao kvalitet“.

Povezana vest:  Sulejmani na pozajmici u Vest Hemu

Milunović je dodao da mu je izuzetno krivo što zbog žutog kartona neće biti u prilici da pomogne saigračima u revanš utakmici.

„Žalim za propuštenom šansom, ali uvek to bude tako, bitno je da imamo pozitivan rezutat. Idemo u Milano da prođemo dalje. Žao mi je sto nećemo igrati Rodić i ja, ali ćemo svim srcem biti uz ekipu, čekamo pozitivan rezultat“, zaključio je Milunović.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE, Prosinečki: Sve je bilo odlično, ali nema mesta euforiji

PHOTO: ATA Images