ofk_prirpemeOFK Beograd od danas u kompletnom sastavu na pripremama

 

Mlađim igračima OFK Beograda koji su započeli pripreme pre nekoliko dana priključili su se igrači koji su imali veću minutažu i koji su izneli na svojim plećima celu jesenju sezonu.

Na današnjom prozivci kompletnom igračkom kadru su se obratili predsednik kluba Momčilo Minić, šef stručnog štaba Dejan Đurđević, kao i Miodrag Veljković, član Upravnog Odbora.

Predsednik Momčilo Minić je poželeo sve najbolje u novoj godini i uz čestitke nadovezao se na prošlu sezonu: – Deseto mesto nije nivo kakav se očekuje od OFK Beograda, ali upravni odbor veruje da ekipa može da pruži mnogo bolje rezultate na proleće, pred nama je stogodišnjica i imamo motiv, ali i obavezu prema dugoj tradiciji da ostvarimo dobre rezultate. Ekipa na čelu sa Dejanom Đurđevićem i celim stručnim štabom, verujemo da će sprovesti odličan plan i da nam se neće desiti situacija od pre šest meseci kada nas je omeo veliki broj odlazaka i dolazaka, da će nas zaobići povrede i da će pripreme sprovesti na najbolji mogući način. Klub će svakako obezbediti uz kvalitetan stručni kadar maksimalne uslove za rad svih igrača.

Povezana vest:  Ren na vrhu, Marsej hvata zamah

Potpredsednik kluba Miodrag Veljković se kratko i jasno obratio igračima: – Želim kompletnom stručnom štabu i svim igračima još bolje rezultate i neka proleće bude bolje od jeseni, ali i nalik proleću od prošle godine.

Najviše priče sa igračima na proleće očekuje Dejana Đurđevića, koji će svakako obavljati, kako na terenu, tako i u svlačionici, ali jedno je sigurno: – Očekuje nas borba narednih šest meseci, imamo obavezu da damo sve od sebe, možemo i verujem da ćemo biti bolji u narednom periodu, uz adekvatan prelazni rok očekujem da dobijemo prava pojačanja. Velike muke su pred nama, ali i velika očekivanja, OFK Beograd gaji mladost, pred nama j godina jubileja i verujemo da će mladi igrači uz iskusnije zreliji za jednu godinu i da će pokazati svoj maksimum.

Povezana vest:  Džo Kol blizu odlaska na pozajmicu u Lil

.Nezadovoljstvo je okrenuto ka mladim igračima, koji se nisu dobro prezentovali u šansama koje su im pružene na jesen, pogotovo u ligi B timova, ali svaki trening je nova šansa i samo uz jaku konkuranciju očekujemo pozitivne rezultate. Pred svim igračima je preiod kada treba da se dokažu i da se izbore za dres OFK Beograda – jasan je bio šef struke Đurđević.

Povezana vest:  Nikolić: Zrelom i sigurnom igrom do pobede protiv BSK-a

Prvo pojačanje u redovima OFK Beograda je Borko Veselinović, a prvoj protivci su još prisustvovali Šaranov, Topalović, Matek, Dragojević, Planić, Petković, Rodić, Milenović, Milosavljević, Kecojević, Nikolić, Lazarevski, Pjević, Bakrač, Trivunović, Marković, Brkić, Jelić, Stjepanović, Mišan, Radivojević, Žeravica, Krstić, Simić, Filipović, Milić, Aleksić, Milunović, Popović Mladen, Tamaš.

Ekipa se od ponedeljka seli u Kovilovo gde će raditi nedelju dana, a 1. Februara putuju na pripreme u Antaliju gde će odigrati pet kontrolnih utakmica.