Momci će odraditi jedan trening na veštačkoj travi, ništa specijalno, taj jedan trening ne može da promeni, cilj nam je da osete podlogu i brzinu lopte, posle toga ćemo videti da li će to izgledati lepo ili ružno, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči gostovanja Voždovcu u 27. kolu Superlige.

„Opet su “samo“ tri boda u igru, ako to bude i lepo ili ružno, nama je isti cilj, kao i u svim utakmicama do sada i da razmišljamo dalje“, istakao je Stanković za klupsku televiziju.

Povezana vest:  Dodić: Najbitnije je da pobedimo Radnički

Osvrnuo se Stanković i na kup utakmicu koju je Voždovac odigrao protiv Partizana i „odmarao“ pojedine igrače.

„Ako je Voždovac računao da ne može da prođe, to je njihova kalkulacija, verovatno su im bodovi u prvenstvu bitniji, tako da ja očekujem da će oni dati sve od sebe kao i svaka ekipa, a na nama je da damo odgovor“, rekao je Stanković.

Povezana vest:  Viljaš-Boaš negirao optužbu za nedolično ponašanje

On je govorio i o trenutnom zdravstvenom biltenu.

„Neću moći da računam sigurno na Sanoga i Bakajoka, Falčineli se vratio u grupu, počeo da trenira, sigurno da njemu treba još malo vremena, ipak je bio van stroja dosta zbog korone. Nama je zdravlje igrača na prvom mestu, kada se on bude osetio spremno da odgovori svim zahtevima biće u timu“, rekao je trener Zvezde.

Povezana vest:  Anri plaća 2.000 dolara zbog nesportskog starta

Na pitanje koliko ga raduje sve bolja forma Aleksandra Kataija, pre svega zbog derbija, Stanković je rekao:

„Ne razmišljam o derbiju, razmišljam o Voždovcu, meni je Katai bitan za 90 minuta protiv Voždovca“, poručio je Stanković.

Utakmica između Voždovca i Crvene zvezde igra se sutra od 16.05.