Najvažnije je da smo smo osvojili veoma važna tri boda. Znali smo i pripremali smo se da će biti ekstremno teško, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković posle pobede u Azerbejdžanu (2:1).

„Ne sme da nas zavara prvo poluvreme gde smo bili bolji, dominirali. U nastavku ste videli kako stvari mogu da krenu drugim tokom. Čestitam igračima što su pokazali jak karakter i što su sačuvali nadu u pobedu koja je zaslužena. Pokazali smo da smo bolji od Azerbejdžana“, rekao je Stojković posle utakmice.

Povezana vest:  Van Persi: Junajted će potrošiti novih 200 miliona funti

On je ponovio koliko je važno verovati u pobedu.

„Moramo da igramo svaku utakmicu ovako. Da se ne predajemo, ta reč ne postoji za nas. Opet smo usrećili sve ljude u Srbiji. Veliku satisfakciju imam, posebno kada se pogleda umor. Naglasio bih strahovitu želju koju su moji igrači pokazali. Možemo da budemo zadovoljni“.

Povezana vest:  Bivši selektor Južne Afrike osuđen za korupciju

Stojković je istakao da će ekipa učiniti sve da ostane na prvom mestu grupe.

„Verujemo da možemo. Veru i nadu ne mogu da nam oduzmu. Biće sve bolje. Nismo iznenađeni svime što je bilo u Bakuu, nemojte da mislite da će neko ovde dobijati sa četiri ili pet razlike. Sve je bilo na visokom nivou, visok profesionalizam i ovi naši rezultati dolaze kao epilog celog ambijenta u reprezentaciji“, zaključio je Stojković.

Povezana vest:  Čelnici Bajerna Rumenige i Hofner produžili ugovore

PHOTO: ATA images