Džerard negira sukob sa trenerom Benitesom

 

engleska_logoKapiten Liverpula Stiven Džerard negirao je danas da je u sukobu sa trenerom Rafaelom Benitesom i ponovo odbacio mogućnost da napusti klub. Mediji su naveli da su se Džerard i Benites sukobili u poluvremenu utakmice u FA Kupu protiv Redinga prošle nedelje, kada je Liverpul eliminisan iz tog takmičenja.

Povezana vest:  Košelni: Suarez je simulant i prevarant

-Čuo sam nekoliko verzija te priče i ništa od toga nije istina. Voleo bih da znam ko smišlja takve stvari, ljudi imaju neverovatnu maštu. Ništa se nije desilo, ali ako neko misli da su te gluposti uzdrmale klub i mene onda greši. Zajedno smo se smejali takvim stvarima – rekao je Džerard.

-Nikada nisam imao problema sa Bnitesom i njegovim saradnicima, a pogotovo ne na poluvremenu utakmice sa Redingom, pošto sam tada pokušavao da saniram povredu koju sam zadobio u prvom poluvremenu. Najvažnije je da se oporavim i nastavim sa treninzima – dodao je on.

Povezana vest:  Redknap kritikuje Kapelov izbor tima

Kapiten Liverpula rekao je da će sigurno ostati u klubu.

-Priče o odlasku iz Liverpula su neosnovane. Uveravam navijače da činim sve kako bih se vratio u dobru formu i pomogao klubu da popravi plasma – rekao je Džerard.

Džerard je u dosadašnjoj karijeri igrao samo za Liverpul. On je za „crvene“ odigrao 508 utakmica i postigao 126 golova. Sa tim klubom osvojio je 10 trofeja, među kojima i Ligu šampiona.

Povezana vest:  FS Rusije će razgovarati sa Kapelom o raskidu ugovora