robert_prosinecki_prvi_treningRobert Prosinečki: Polako hvatamo ritam

 

Robert Prosinečki je put Budve poveo 29 fudbalera kako bi svi imali jednaku šansu pred nastavak sezone i posebno pred odlazak u Antaliju. Mladi trener Crvene zvezde smatra da je ekipa na pravi način shvatila početak priprema i da će u Budvi još lakše izdržati jači ritam rada.

– Motiv momaka koje imam je zaista izvanredan. To sam i očekivao. Radi se o igračima koji vole klub za koji igraju i koji će zbog toga dati maksimum na svakom treningu. Meni je to izuzetno važno. Insistiram na disciplini odmora, hrane i odnosa prema radu i momci za sada sve ispunjavaju. Uz sve to, Srđan Zirojević ih ne štedi – kaže Prosinečki.

Povezana vest:  LIGE ŠAMPIONA 2013/2014, FINALE, Bitka u Lisabonu: Real za "decimu", Atletiko za prvu krunu

Fudbaleri Crvene zvezde će na pripremama u Budvi odigrati tri prijateljska meča, prvi već 19. januara protiv Zete.

– Hoću utakmice što pre jer na njima se najbolje vide mane i vrline a i na njima se najbolje trči. Mislim da treba da igramo što više i da bi svi igrači pokazali jesu li ili nisu. Zato ćemo u Budvi igrati tri meča a u Antaliji pet utakmica – kaže Robi.

Povezana vest:  PLEJOF LIGE ŠAMPIONA, Na progrmau 10 utakmica, Partizan dočekuje Andrleht

Prosinečki ističe da će mu se u narednih nekoliko dana pridružiti još dva pojačanja sigurno.

– Salata je očigledno bio preskup, dok Božić još egzistira kao potencijalno pojačanje kluba. Treba nam štoper, to sam rekao sto puta i sada čekamo rešenje posle Salate. Samo malo strpljenja, biće sve kako treba.