Samuel_Eto_InterEto želi da završi karijeru u Majorci

 

Fudbaler Intera Samjuel Eto rekao je da bi voleo da karijeru završi u Majorci, a da u daljoj budućnosti bude i trener ekipe koju trenutno predstavlja.

-Poslednju godinu voleo bih da odigram u Majorci, timu koji mi je pružio priliku da izrastem u fudbalera. To je za mene od neprocenjive vrednosti. Zato bih voleo da moj poslednji osmeh na fudbalskom terenu bude u dresu Majorci. Potom bih se vratio u Italiju da budem trener Intera – rekao je Eto.

Povezana vest:  Torino poslao ponudu Fiorentini za Adema Ljajića

Eto je ove sezone postigao 23 gola za Inter, ali i dalje tvrdi da mu je od pogodaka važnije da tim pobeđuje.

-Osvajanje prvenstva je lepše od postizanja 45 golova (u sezoni)“, istakao je Eto, koji u Interu igra od 2009. godine. Kapiten milanskog tima Havijer Zaneti u timu je od 1995. godine, pa je za Inter odigrao 519 utakmica čime je izjednačio klupski record Đuzepea Bergomija.

Povezana vest:  FSS uputio telegram saučešća povodom smrti Spida

-Havijer to zaslužuje, on je savršen fudbaler, savršen saigrač… Kada ga vidite kako se na terenu bori za svaku loptu izgleda vam kao da posmatrate 17-godišnjaka na početku karijere. On je najbolji primer za svako dete koje počinje karijeru u profesionalnom fudbalu – istakao je kamerunski napadač.