Zeta-Crvena Zvezda slanje_04PRIPREME ZVEZDE

Crvena zvezda pobedila Zetu

 

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas u prijateljskoj utakmici ekipu crnogorskog prvoligaša Zete iz Golubovaca sa 2:0 (0:0).

Bio je to prvi kontrolni meč „crveno-belih“ u okviru priprema za nastavak sezone, a strelci su bili Lazović u 56. i Ignjatijević u 90. minutu.

Pod vođstvom trenera Roberta Prosinečkog fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju pripreme na crnogorskom primorju, a narednu prijateljsku utakmicu igraju 23. januara u Nikšiću protiv Sutjeske.

Povezana vest:  Klose: Uz malo sreće možemo da pobedimo Juventus

-Zadovoljan sam zalaganjem igrača. Mi smo u desetom danu priprema i znam da su igrači umorni, ali borili su se i želeli da odigraju što bolje. Ispunili smo neke ciljeve i sada nastavljamo sa radom iščekujući štopera i možda još nekog igrača, kako bismo bili kompletni za odlazak u Tursku – izjavio je Prosinečki posle utakmice kojoj je prisustvovalo oko 3.500 gledalaca.

Povezana vest:  Arsen Venger: Trebamo visoke igrače, blizu smo titule

Ekipe su započele utakmicu u sledećim sastavima:

Crvena zvezda: Stamenković, Tošić, Adi, Reljić, Ninkov, Isah, Milovanović, Koroman, Evandro, Vešović, Kaluđerović. Igrali su još Bajković, Ignjatijević, Lazović, Binić, Dorđević, Kadu, Perović, Jevtić, Mijailović, D. Srnić.

Zeta: Brnović, Radulović, Matić, Boljević, Kaluđerović, Zlatičanin, Lađić, Peličić, Petrović, Burzanović, Korać.

Zeta-Crvena Zvezda slanje_08