Galerija i Fudbalski klub Crvena Zvezda u subotu 29. maja obeležiće 30 godina od osvajanja evropskog trona i na trenutak vratiti vreme u zlatnu 1991. godinu, uz veliko iznenađenje za verne navijače i ljubitelje fudbala. Naime, Zvezdine zvezde, odnosno pobednički tim iz Barija, okupiće se u subotu da zajedno sa posetiocima pogledaju čuvenu finalnu utakmicu protiv Olimpika iz Marseja i još jednom proslave titulu evropskog šampiona.

Povezana vest:  Zvezda u Kruševcu, Partizan dočekuje Bačku

Galerija, jedno mesto svih dešavanja, i Fudbalski klub Crvena Zvezda pozivaju verne navijače i ljubitelje fudbala da se zajedno još jednom prisete i proslave najveći trijumf crveno-belih, ali i iskoriste jedinstvenu priliku da utakmicu gledaju upravo sa timom koji je tu pobedu i odneo. Finalna utakmica biće prikazana u Galeriji, u subotu 29. maja, na trgu ispod Kupole (ulaz 1) od 17 časova. Tokom proteklih sedam dana, posetioci su imali priliku da gledaju utakmice koje su prethodile velikom trijumfu.

Povezana vest:  Gijan proveo noć u bolnici zbog malarije

Generacija koja je nastupala za Crvenu zvezdu 1991. godine ostvarila je neverovatan uspeh, o čemu svedoči i činjenica da su svi igrači koji su učestvovali u osvajanju Evrope proglašeni za šestu Zvezdinu zvezdu.