TRENING_PESAK_BUDVA_1 (1)PRIPREME ZVEZDE U BUDVI

Futing, teretana, pesak…

 

Četvrtak 20. januar bio je sasvim drugačiji dan za fudbalere Crvene zvezde na pripremama u Budvi. Jutarnji futing u 7,00 sati je ostao isti ali su zato Ninkov i drugovi popodne imali fudbal na pesku. Pre toga Srđan Zirojević je u teretani sprovodio svoj program a igrači su vežbali podeljeni u grupe. Grupa je bila i popodne, na plaži. Ukupno šest, sa po četvoricom igrača, dok su Bajković, Jeremić i Mikić imali slobodno zbog manjih problema sa povredama.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Marković najbolji debitatant, Lazović najbolji mladi igrač

Dakle, dva skraćena terena, štapovi umesto golova, sudije Marović i Đurović i turnir je mogao da počne. Nagrada, primamljiva. Pobednička ekipa ne mora na futing sutradan ujutru. Zakuvalo se naravno, leteo je pesak na sve strane a na kraju su se u finalu našli plavi (Perović, Kaluđerović, Adi i Isah) protiv žutih (Ignjatijević, Borha, Tošić i golman Dmitrović).

Povezana vest:  Fulam siguran protiv Boltona

Snalažljivost i borbenost Tošića i Borhe doneli su brzih 2:0 žutima, ali plavi su u finišu uspeli da izjednače, pritom promašivši i penal (tri korne – penal). I kad je Slobodan Marović svirao kraj na 2:2, i kad su se očekivali penali, Prosinečki je presekao.

– Nema penala, svi u hotel. Nagradu dobijaju obe ekipe – rekao je šef struke Crvene zvezde.

Povezana vest:  Sautempton teško do bodova protiv Kristal Palasa

TRENING_PESAK_BUDVA_1 (2)