adzic_splendidPRIPREME ZVEZDE U BUDVI

Dejan Savićević posetio crveno bele

 

Par dana crveno beli nalaze se na pripremama u Budvi. Red, rad i disciplina sastavni su deo novog trenera Zvezde Roberta Prosinečkog. Strateg crveno belih izaziva veliku pažnju medija, kako u Srbiji i Hrvatskoj tako i u Crnoj Gori.

Ipak, stari prijatelji, pogotovo iz zlatne generacije 90-tih ostaju doživotno vezani a tako je bilo i večeras u hotelu Splendid jer je crveno bele posetio predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević. Podsećanja radi Prosinečki i Savićević pripadaju upravo onoj generaciji Zvezdinih zvezda koje su osvojile Ligu Evrope i Svetski kup.

Povezana vest:  Mesi, Ćavi i Ronaldo u konkurenciji za nagradu UEFA

Pored Savićevića u posetu je došao i Miloš Drizić  isto bivši Zvezdin fudbaler.

Mnogo uspomena je evocirano, još više utakmica ponovo proživljeno, okretali su se i telefoni, uključivali stari prijatelji i saigrači preko spikerfona u razgovor i uz rečenicu „sećaš li se…“. Kratka istorija Crvene zvezde kao na dlanu.

Naravno, malo malo pa je neko prišao da zamoli za sliku, autogram…

Povezana vest:  Lipi: Drogba je idealan za Milan

Potrajalo je do duboko u noć druženje legendi naše Crvene zvezde.

– Drizu nisam video 150 godina. Mnogo mi je drago da je tu – rekao je Prosinečki.

Dejan Savićević nije krio da će pomnije pratiti igre nekadašnjeg kluba.

– Znam Robijevu situaciju. Mislim da će biti dobar trener i da će napraviti uspeh. Moraju samo da mu još pojačaju ekipu. Čeka se taj štoper, kako mi on kaže. Gledaću, gledaću, vidimo se i na Marakani – kratko je dodao popularni „Genije“.

Povezana vest:  Fudbaleri Partizana otputovali u Istanbul

 

{vsig}MINI_GALERIJE/SAVICEVIC_SPLENDID{/vsig}