milos_krasic_juventusNapoli opet drugi na tabeli, poraz Lacija

 

Fudbaleri Napolija pobedili su danas na gostovanju Bari sa 2:0, u utakmici 21. kola italijanskog prvenstva i preuzeli drugo mesto na tabeli, dok je Juventus odigrao bez golova protiv Sampdorije u Đenovi. Pogotka za Napolitance na stadionu Sveti Nikola postigli su Ezekil Laveci u 38. i Edinson Kavani u 87. minutu. Domaćin je od 67. Minuta imao desetoricu fudbalera, pošto je isključen Alesandro Parizi.

Povezana vest:  Ostojić: Doneli smo mnogo klubu, čestitam svima

Juventus nije uspeo u Đenovi da odnese sva tri boda protiv Sampdorije, a Miloš Krasić igrao je za crno-bele do 56. minuta, kada ga je zamenio Alesandro del Pjero.

Ekipa Lacija, četvrtoplasirana na tabeli, izgubila je u gostima od Bolonje sa 3:1. Najzaslužniji za pobedu gostiju bio je dvostruki strelac Marko di Vajo, a jedan pogodak dao je i Gaston Ramirez. Fudbaleri Fiorentine na svom terenu su remizirali 1:1 protiv Lečea, a reprezentativac Srbije Adem Ljajić igrao je za „ljubičaste“ do 82. minuta, kada ga je zamenio Kuma Babakar.

Povezana vest:  LETNJA FUTSAL SUPERLIGA, Na redu je plej-of!

Kjevo je na svom terenu u Veroni odigrao bez golova protiv Đenove, za koju je od 67. minuta igrao i član nacionalnog tima Srbije Boško Janković.