TRENING_03PRIPREME ZVEZDE U BUDVI

Perović: Praznik fudbala protiv Grblja

 

Crvena zvezda u sredu 26. januara igra poslednji meč na priprema u Crnoj Gori. Protivnik će biti domaćin našeg kluba tokom ovih 10 dana boravka – FK Grbalj. Fudbaleri Zvezde lično su se uverili koliko interesovanje vlada za ovaj meč na Crnogorskom primorju i očekuju pun stadion u Radanovićima.

– Sigurno će biti pun stadion i ja lično se radujem toj utakmici. Pre svega jer ona znači povratak kući posle žestokih 10 dana rada, ali i jer ćemo moći da se na najlepši način zahvalimo domaćinu na sjajnom odnosu i prijemu tokom ovih 10 dana – kaže Slavko Perović.

Povezana vest:  Džerard zvanično napustio LA Galaksi

Zvezdin napadač jedan je od onih koji pod trenerskom palicom Roberta Prosinečkog već pokazuje napredak u igri.

– Ja još uvek nisam zadovoljan svojom formom mada se o formi ne može ni pričati dok ne dođemo do Antalije i početka šampionata. Tek tada ćemo moći da govorimo koliko smo ispunili zamišljeni plan. Što se tiče uticaja Prosinečkog na sve nas, on je nemerljiv, zaista. Mnogo može da se nauči, i sistem rada je žestok ali zanimljiv. Ipak, najlakše je kad imaš još dva dana do kuće.

Povezana vest:  Bačka ostvarila prvu pobedu u Super ligi

Perović ističe da je zdravlje svima na prvom mestu.

– Kad radiš teške pripreme motivisan onda se događaju i povrede. Ipak, mi smo ih zaobišli. Samo da tako ostane jer sada će svima glava biti kod kuće, a čeka nas još rada. Ne smemo da se povredimo na meču sa Grbljem.

O konkurentima za napad Crvene zvezde Perović govori sve najbolje.

Povezana vest:  Sampdorija i Milan podelili bodove

– Mislim da će šef tu imati najslađe muke. Kaluđerović, Jevtić, Trifunović, Borha i moja malenkost. Svi se borimo za mesto jednog ili dvojice, a tu su i ofanzivni vezni igrači koji takođe deluju i kao klasični napadači. Mislim da Zvezda ima mnogo materijala za ofanzivnu igru i neka navijači to očekuju na proleće – kaže Perović.