ofk_jagodina (1)PRIPREME OFK BEOGRADA I JAGODINE

Lagana četvorka Romantičara

 

Pred skoro 200 gledalaca OFK Beograd je pobedio Jagoidnce rezultatom 4:0. Verovatno su se ljubitelji fudbala uželeli atmosfere na omladinskom stadionu, a njihovi ljubimci koji su ovaj put nosili bele dresove su im vratili goleadom i lepom igrom. Treneri su se usaglasili da se igraju tri deonice po trideset minuta, da bi isprobali sve snage sa kojima raspolažu.

Glavni sudija je bio Trifković Dejan, a pomagali su mu Bogićević Dragan i Stanojković Aleksandar

OFK Beograd je počeo u sastavu:

ofk_jagodina (4)Topalović, Petković, Marković St., Milić M, Milenović, Marković Sa., Stjepanović, Filipović, Simić, Tamaš i Veselinović.

Povezana vest:  Snajder se požalio na ponašanje Intera prema njemu

Već u prvoj akciji Romantičari su počeli da stavljaju stvari na svoje mestu, a radovanje je počelo golom Simića, a nazirala se igra prepuna paseva koja inače i krasi naš tim, zapaženu rolu na sredini terena je imao i Saša Marković kapiten prve trećine.

U drugoj trećini šef stručnog štaba Dejan Đurđević je ostavio tandem štopera, inače novajlija Markovića i Milića, a jedanaestorica koja su istrčala na teren su:

Matek, Planić, Rodić, Marković St., Milić M, Brkić, Trivunović, Radivojević, Batioja, Stanković M., Aleksić

Prvi minut i preslikana akcija sa početka utakmice, pogodak posle sjajne asistencije Batioje postigao je Aleksić koji je danas posebno bio raspoložen za igru, jer je imao šanse da postigne gol i u još nekoliko navrata, a najbolju šansu je propustio u 46 minutu kada je bio u solo prodoru. Napadali su beli, a posle prekida u 41 minuti koji je izveo Brkić, glavom je pokušao Marković, ali je lopta otišla pored gola.

Povezana vest:  Di Mateo zamenio Kelera na klupi Šalkea

Poslednju deonicu dres OFK Beograda su nosili:

Šaranov, Stanković D., Pjević, Nikolić, Rodić, Brkić, Đorić, Krstić, Mišan, Popović i Aleksić

Krenulo je opet solo akcijom Aleksića, pokušavali su Mišan i Batioja, ali prave šanse koje je naš tim stvorio, na najbolji način su iskoristili Krstić i Popović. Krstić je posle sjajne pas igre i dodavanja od strane Đorića poslao loptu u suprotnu stranu mreže, a Popović je iskoristio nesmotrenost gostujuće odbrane i lepim potezom lobovao gostujućeg golmana i time postavio konačan ishod meča, OFK Beograd – FK Jagodina 4:0.

Povezana vest:  Polovini klubova Premijer lige dozvoljen povratak navijača na stadione

Gosti iz Jagodine su igrali u sastavu:

Šimić, Šivković, Protić, Vasiljević, dragićević, Stojković, Kikanović, Kovačević, Joksimović, Kaličanin, Ivanović.

Šansu u nastavku su dobili:

Janošević, Živković, Čančarević, Ilić, DŽikić, Đorđević, Ivanović, Živković, Jovanović, Beljić, Stojkov.

ofk_jagodina (3)