FUDBALSKA-LOPTAUroš Ćosić se vratio u Zvezdu

 

Uprava Crvene zvezde popunila je upraženjeno mesto na poziciji štopera dovođenjem člana moskovskog CSKA Uroša Ćosića, rekao je sportski direktor beogradskog kluba Ivan Adžić. Ćosić, koji je ponikao u Zvezdi, ali je u Moskvu otišao direktno iz omladinske škole, u Beogradu će igrati na pozajmici do kraja sezone.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati utakmica sedmog kola i tabele

-Zadovoljni smo što smo u klub vratili Zvezdino dete i kvalitetnog igrača, pa makar i na pozajmicu. Uroš je, nažalost, Zvezdu napustio pre dolaska sadašnjeg rukovodstva, ali smo se zato potrudili da se u nju vrati i ostvari svoj dečački san. Verujemo da će Uroš doneti kvalitet u poslednju liniju Zvezdinog tima – rekao je Adžić.

Povezana vest:  FSS demantovao tvrdnje predsednika OKS

Odlazak 18-godišnjeg Ćosića iz Zvezde podigao je svojevremeno veliku buru u javnosti zbog koje je uprava kluba pokrenula i internu istragu. Sam fudbaler je izjavljivao da je crveno-bele napustio zbog sukoba sa tadašnjom upravom koja mu nije ponudila ne samo profesionalni ugovor već ni stipendiju.

Mediji su kao glavne krivce za odlazak Ćosića imenovali bivšeg sportskog direktora Zvezde Iliju Ivića i menadžera kluba Stevana Stojanovića. Ćosić je član mlade reprezentacije Srbije, a strani mediji pisali su i da su za njega zainteresovani i mnogi veliki evropski klubovi, među kojima i Mančester junajted.

Povezana vest:  Honda: Dolazak u Milan ostvarenje sna